Kom werken bij Expert Zorg en Werk

Zet u zich graag in voor anderen? Wilt u aan de slag als woonbegeleider of activiteitenbegeleider en hulpbehoevenden helpen bij de dagelijkse taken in het huishouden of mensen verzorgen in de verpleging? 

Solliciteer dan bij Expert Zorg en Werk

Wie werkt er bij Expert Zorg en Werk?

Bij Expert Zorg en Werk werken zorgprofessionals in verschillende disciplines, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers die allen aangestuurd worden door de eigenaresse. Wij werken samen met verschillende netwerk en ketenpartners.

Opleiding en organisatie

In ontwikkeling.....................

Zelfredzaamheidsmatrix

De zelfredzaamheidsmatrix is leidend in de werkzaamheden van Expert Zorg en Werk. Deze tool wordt gebruikt voor het bepalen van de uitgangssituatie, als voeding voor de zorgplannen en als monitoringsinstrument voor de voortgang. Werkzaamheden zijn zoveel mogelijk resultaatgericht en minder procesgericht.

Vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Open sollicitatie 

Ook wanneer er geen actuele vacatures zijn kunt u bij ons solliciteren. Geef dan aan middels een motivatiebrief wat uw drijfveren zijn om bij Expert te komen werken. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Solliciteer nu!

Stageplaatsen 

Expert Zorg en Werk is SBB een erkende leerplek en biedt stageplaatsen aan op alle vormen van zorg die wij bieden, zowel intramuraal als extramuraal, op MBO- (niveau 3 en 4) en HBO-niveau. Wil je meer informatie of gelijk solliciteren? Stuur dan je vraag of cv en motivatiebrief naar info@expertzorgenwerk.nl.